tisdag 30 oktober 2012

Snön kom och försvann...

Imorse när vi vaknade hade det kommit så pass mycket snö att vi kunde göra en snögubbe och åka skidor... Men nu i skrivande stund är den så gott som borta, det regnar ute och är plusgrader...
Har varit hemma idag med barnen, dottern fick ögoninflammation ( igen ) för några dagar sedan men idag verkar det vara på bättringsvägen.
Trevliga dagar väntas nu- farmor och farfar kommer på besök i några dagar, barnen längtar :)

torsdag 25 oktober 2012

Vilken tur...

att spindelmannen kommer med tidningen på morgonen ;)...

onsdag 24 oktober 2012

Onsdag...

Har varit på 2 dagars bra facklig grundkurs, så nu ska jag kunna förhandla;)...
Till middag idag blir det halldins lax och jag får fin hjälp i köket:). Innan maten så målade vi på trolldegsfigurerna som hade torkat, dom ska sedan bli magneter ( och kanske julklappar;)). Nu är det visst dags för mat! Är vrålhungrig!!!

söndag 21 oktober 2012

En helg som inte blev som den skulle...

Jag Skulle ha jobbat fre- söndag natt, det blev endast fredagen pga sjukdom. Barnen fick ögoninflammation och sonen feber och även jag fick ögoninflammation igår kväll, såg knappt någonting! Kändes/ känns som jag har sandpapper i ögonen och det varar..usch! Barnen är lite bättre idag, nu på förmiddagen har dom pysslat med julklappstillverkning. Sambon är borta och jobbar hela helgen. Bara att hålla tummarna på en snabb tillfriskning!

tisdag 16 oktober 2012

Snö...

Brukar alltid skriva in på bloggen när den första snön kommer, den kom idag ( förmodligen ej för att stanna men ändå )...

måndag 15 oktober 2012

Måndag...

Oj vad veckorna går snabbt! I helgen var vi hos goda vänner och hade det mysigt och åt god mat:).
Det har regnat här hela helgen men vi har varit ute ändå så barnen har fått leka av sig lite. Idag måndag så var barnen jättetrötta efter en lång dag på dagis, dottern somnade t.o.m i sång-boken;), mina ögonlock är också tunga nu men ville bara lägga ut några bilder här först...

söndag 7 oktober 2012

Regn, höst och återhämtning...

I fredags så var det som att luften gick ur oss efter hysteriska husaffärsveckor! När allt äntligen blev klart ( på papper ) så drog vi en stor lättnadens suck på fredagskvällen. På lördagsmorgon vaknade jag av att jag hade ont i hela kroppen och trodde jag skulle bli sjuk, men idag mår jag lite bättre igen.
Åkte till och med en sväng till gymmet för att göra lite ryggövningar- skönt!
Igår var vi ett par timmar på Leos lekland ( det hade vi lovat dom redan på fredagen...) och efter det så fick barnen även besöka"Toys r us" en stund, det var svårt att få dom därifrån, barnen hittade nämligen en massa roliga cyklar och bilar som dom hade skoj med.
Och här slutar det då aldrig regna!
Vi har en stor pöl på baksidan och mitt fina äppelfat är överfyllt av vatten.
Men det är vackert ute nu, jättefina höstfärger!
Igår till middag så lagade vi en supersmarrig gryta: bouf bourguignon och idag ville barnen ha pannkakor så jag gjorde en nyttigare variant på dinkel, rivet äpple och morot, det slank ner:).
Så var det måndag imorgon igen, jobbvecka väntas och även 2 dagars facklig grundkurs. Ja vi håller oss sysselsatta minst sagt ;)
Ha en fin vecka!

fredag 5 oktober 2012

Jippi!

Vi är så glada att vi nu sålt vårt hus!
Vi firar med gomiddag och skumpa:). Havskatt har vi ätit för första gången idag, rekommenderas starkt! En köttig god fisk som påminner om marulk...