måndag 17 januari 2011

Barnens rum...

så gott som klart nu och vi är rätt nöjda och barnen verkar då vara nöjda med.
Det är bara några småsaker som ska fixas; Konsolhyllornas vassa kanter ska göras runda och mjuka, en griffeltavla/bit av vägg ska målas alt köpas, en av de stora garderoberna ska få bli en inredd koja (i alla fall den nedre delen), en ny rolig lekmatta ska inhandlas.
Jag hade tänkt att måla barbapappa och barbamamma på väggen men det blev ingen bra plats kvar över till det tyvärr.
Väggarna är vita (förutom de färgglada runda prickarna som vi har återanvänt från buddhas rum) vilket jag tycker är en jättebra färg, det blir så färgglatt och livat ändå med alla leksaker!
Draperierna (som vi satt upp med takskenor) vid dereas sängar blev succé, dom tycker att det är så mysigt när man drar för på natten! Och det blir en tydlig gräns mellan lek och vila (viktigt i barnrum enligt feng shui-tänk, även viktigt att tänka på i vuxnas sovrum…).
Vi försöker även att plocka bort alla leksaker som ligger utslängda för natten, jag inbillar mig att det blir lättare för dom att koppla av då.
Robin (Robyn?) cd-hyllor har vi ställt in i deras rum, det blev en bra plats till att förvara alla djuren och lekservis etc.
Här kommer några bilder som utlovat...

















4 kommentarer:

Kattalena sa...

Så fint det blivit!!! Verkar jättemysigt! Där kommer de att stortrivas, ja det gör de nog redan va? :-)

Monica sa...

Himla fint det blev!!!!!! Ni har varit jatteduktiga. Underbart nar allt har sin plats. Sista bilden..... love!!!!!!!!! Musikstund.....

Unknown sa...

ÅhhhhhJenny, så duktig ni har varit! Det blev ju hur fint som helst. Pöss på er

Annica sa...

Åh vilken hög mysfaktor! kommer gärna och leker där inne någon dag!
Trevlig helg! Kram!