Då var knäcken klar!
Här är det bästa receptet enligt mig:
KNÄCK
ca: 75 st
2 dl grädde
2 dl sirap
2 dl socker
halv deciliter skalad, hackad sötmandel (jag gjorde halva satsen med mandel och resten utan)
knäckformar
Blanda grädde sirap och socker i en gryta och koka kraftigt utan lock tills massan håller för kulprovet. Rör då och då. Tillsätt mandeln och fyll sedan formarna med massan.
4 kommentarer:
Vilka godsaker du har hunnit med att göra, såg smarrigt ut alltihop. Fast knäck kan vara farligt för tänderna...om oturen är framme.
Ha det bra, kram!
mmmmmm smarr!!! Ska ocksa gora dessa i helgen.
Kraaam
Det ska vara mandel i knäck!!
Smaskens!
Ha en bra helg!
Kram!
Trevlig helg!!!
Kram kram!!
Ska försöka titta förbi dig nästa vecka.
Skicka en kommentar