torsdag 14 februari 2008

Amour amour...


Alla hjärtans dag är det idag... Kommersiellt? Kanske det, men jag tycker nog att det är en dag värd att fira, att vara lite extra kärleksfull det är ju inte så besvärligt? Det räcker så.
I år har vi inte köpt något åt varandra, den finaste kärlekspresenten finns redan i vårat liv han ligger nu och sussar så sött. :-)
Men en god chokladask med hjärtan har vi fått av Buddhas mormor och morfar, tack! Det var smarrigt, vi avnjöt den första biten till kaffet i morse! :-)
Jag har precis lagt sista handen på desserten som sambon ska få när han kommer hem om en stund, en efterrätt i kärlekens tecken; Passionsfruktsbrûlée med hallon och till det ett litet glas med portvin.
Till middag idag blev det kroppkakor kanske inte allt för romantiskt men ack så gott med den röda hemkokta lingonsylten och ett glas iskall mjölk till. Mums!
Tidigt imorgon bär det av till IKEA! Jippi så skoj det ska bli, inhandling av möbler till Buddhas rum.
Haparanda here we come!
____________________________________
Det spökar i vårat hus!
Buddha har en gammal speldosa ovanför sin säng som aldrig har fungerat särskilt bra, när vi har dragit upp den så har den endast Plinkat några få toner.
Men i morse så vaknade vi av att speldosan började spela helt av sig själv och hela melodin 2 gånger om :-o
Det var rätt så mysigt att få vakna till musik, men rätt skumt ändå när man inte vet VEM det var som startade den...
Och ibland mitt på dagen så startar Buddhas Learning puppy att prata/sjunga utan att vi rört den...baka baka liten kaka, rulla rulla liten bulla, mjöla den och picka den åh shuuuush in i ugnen! :-D
Änglarna Ger Mig Ingen Ro ;-)


1 kommentar:

Monica sa...

Dom där smaskiga pajerna kan du väl skicka genom cyber space så man får smaka.....det kan du väl?!!