lördag 7 november 2009

Snö!

Äntligen snö!
Inte så jättemycket kanske, men dock snö.
Tittade tillbaka i mina gamla blogginlägg och såg att snön förra året kom senare - titta här.

Några bilder från vår snöiga morgonpromenad...



Annars blir denna lördag lugn utan stress. Vi hade tänkt ta fram grillen ikväll men det känns ej så lockande med tanke på vädret... Så middagen ikväll består av hemlagad rostbiff, hasselbackspotatis och någon smarrig sås samt en god sallad till. Efterrätten får bli en god chokladbit och till det en kopp glögg (blossa glögg spetsad med cognac-jättegod!)

Ha en fortsatt skön (förhoppningsvis) helg!

4 kommentarer:

Monica sa...

hahhahahah men Jenny!!!!! Jul-sång redan?!!!!!!!!! Du e' ju för go!!!!
Buddha ser då lycklig ut! Va kul med snö!!!!!!! Oj vilken smarrig middag, jag kommer! Glögg lät inte tokigt du, det var hur många år sedan som helst som jag drack det.
Kram

Monica sa...

Och du förresten.....så fiiina bilder till höger! Buddha som gosar med syrran! Kärlek i massor osar det om den bilden! Bilden på M och solnedgången är ju otroligt fin också. Hon ser verkligen ut som en docka.

Annica sa...

Hoppas ni haft en mysig helg!
Roligt att det komme lite vitt på marken också. Vi fick ett mms av A-K i helgen på David som var ute och åkte skidor runt huset...myyys!! Själv har man varit datalös hela helgen, skönt på ett sätt...fast konstigt. Sonen ockuperade min data för lan hela helgen med en kompis i garaget, hans egna data måste omformateras och fläkten verkar vara trasig...tror du han kommer sig för att fixa till den? Nej! Då är det lättare att ta mammas data.
Mysigt med julmusik på din blogg!
Och glögg lät inte helt fel.
Ha en fortsatt bra dag! Själv ska jag fortsätta besöka lite mera bloggar innan dammsugaren åker fram.
Kramisar!!!

Annica sa...

Håller med Monica. Mysiga bilder på barnen!
Kram!!